070 – 255 03 25      info@grontfint.se      Produkter      Bekräftelse

Flyttning

När ni ska flytta är det mycket att tänka på och Grönt & Fint hjälper er med alla detaljer vid flytten. Vi använder oss av allmänna flyttbestämmelser för konsument enligt BOHAG 2010.

Paketering vid flyttning

Först gäller det att packa allt så säkert som möjligt, Grönt & Fint kan hjälpa er med allt packmaterial såsom flyttkartonger, bubbelplast och silkespapper. Vi har etiketter som ni markerar varje kartong med så att det blir tydligt och klart till vilket rum just den flyttkartongen ska till vid inflyttningen. Kartonger som innehåller extra ömtåligt gods och som är extra känsliga vid flytten markeras särskilt.

Dags för flyttning

När allt är packat och klart ska det lastas på bil, Grönt & Fint har för närvarande 1 lastbil med bakgavellyft som rymmer 26 kbm, vilket brukar räcka för en normalt möblerad fyra. Utöver det har vi två paketbilar, en som rymmer ca 60 normalstora flyttkartonger och en som rymmer 40.

Vid flytt av möbler med lådor och skåp emballerar vi först med en sträckplast, i bilen lägger vi sedan speciella flyttfiltar mellan alla möbler för att undvika skador och repor.

Äntligen framme

När vi kört flyttlasset till ditt nya boende underlättar det om ni själv eller tillsammans med Grönt & Fint gör en enkel skiss över bostaden, alternativt lägger A4 papper i vart rum vad det heter eller är tänkt att användas till, t.ex. sov 1, förråd 1 o.s.v., samt att den beteckningen överensstämmer med den på kartongerna.

Tömning av dödsbo

Vi hjälper er att frakta saker till sorteringsterminalen, Röda korset eller någon annan mottagare som ni väljer. Detta görs i samband med flytt och/eller flyttstädning. Efter att alla saker är flyttade brukar det bli en del saker kvar som ska kastas eller skänkas. Vi tar hand om detta och ordnar därefter en komplett flyttstädning.

Priser för våra tjänster hittar du här >>