070 – 255 03 25      info@grontfint.se      Produkter      Bekräftelse

Gräsklippning

Låt oss ta hand om din gräsmatta

Vill du att vi ska ta hand om din gräsmatta helt och hållet lovar vi att du får den finaste gräsmatta din trädgård kan ge dig. Vi börjar säsongen med en vertikalskärning och toppdressning vilket ger ett bra utgångsläge för sommarens grönska. Vi sår i partier som skadats och gödslar sedan gräsmattan med bästa tänkbara gödning. När tillväxten börjar klipps gräsmattan med jämna mellanrum, vi brukar ligga på ca 10 dagars intervall men det kan bli oftare vid stark tillväxt liksom mer sällan vid torka.

Under sommaren gödslas den ytterligare en gång för att sedan till hösten ges en särskild giva för att klara vintermånaderna väl. Denna gödning stärker inte tillväxten utan gör bara gräsets rötter starkare inför vintern. Detta får du vid totalabonnemang hos Grönt & Fint. Självklart kan du även boka bara gräsklippning, antingen över hela säsongen eller bara när du åker bort på semestern.

Vi kan gräs!

Du kan även boka bara vertikalskärning, eller mossrivning som en del väljer att kalla det men som det inte är, att mossan rivs upp och samlas ihop är bara en positiv bieffekt. Vi kör då med en bensindriven vertikalskärare som skär av gräsets rötter för att stärka dem och få dem att bilda nytt starkt gräs och att växa starkare än mossan.