Taktvätt – vi tvättar ditt tak

Miljövänligt och utan kemikalier!


En taktvätt hjälper till att hålla ditt tak i gott skick. Om du inte tar hand om ditt tak så bildas det med tiden mossa och alger, och föroreningar i luften gör att ditt tak blir smutsigt och fult.

Vi kan hjälpa dig att tvätta ditt tak. Ditt tak blir både snyggt och rent och håller längre. Vi kan tvätta ditt tak helt utan kemikalier om du så önskar. Vi har godkända maskiner som inte skadar ditt tak och förstör den skyddsbeläggning som finns på dina takpannor.

Att tvätta sitt tak själv kan vara farligt. Höga höjder, halt underlag och kraftiga lutningar gör att taktvätt alltid ska utföras av utbildad personal. Vi är godkända att jobba på tak och har höjdutbildning. Givetvis är vår personal försäkrad!

Innan vi börjar tvätta ditt tak så kommer vi ut och genomför en besiktning. Då kollar vi skicket på ditt tak och ger dig ett pris på vad taktvätten kommer att kosta. Det är viktigt att ditt tak är byggt på rätt sätt och att det finns takpapp under dina takpannor. Annars finns det risk att vatten läcker in i ditt tak. Vi kontrollerar ditt tak när vi utför besiktningen och informerar dig om det inte är byggt på rätt sätt.

Så här ska ditt tak vara konstruerat för bäst resultat och lång hållbarhet.
© Grönt och fint AB. Bilden är ritad av 3D prototypes Eksjö.

Hur lång tid tar en taktvätt?

När vi har besiktigat ditt tak så får du en uppskattning på när din taktvätt kan vara färdig. Det beror lite på hur stort ditt tak är och hur det ser ut. Även vädret kan påverka. Vi kan till exempel inte jobba på taket när det regnar.

Om vi hittar trasiga takpannor hjälper vi dig givetvis att byta ut dem!

Kontakta oss redan idag! Tel. 070-255 03 25.