070 – 255 03 25      info@grontfint.se      Produkter      Bekräftelse

Veckostädning

Vore det inte härligt att få komma hem till ett nystädat hem efter en lång dag på arbetet? Eller känna att när orken inte räcker till, att kunna få hjälp med de mest krävande sysslorna som dammsugning och våttorkning. När du bestämmer dig för att få mer kvalitetstid med familjen eller helt enkelt inte har lust att städa så finns vi där för dig.

Lämna din veckostädning till oss

Med RUT-avdraget är det är faktiskt billigare än vad många tror och allt pappersarbete med skatteverket sköter vi om.

Grönt & Fint i Eksjö AB erbjuder städhjälp över hela höglandet.

När vi städar utgår vi från ett städschema men det är du själv som bestämmer vad som ska göras och vi utformar ett unikt städschema just för dig. En del vill bara ha hjälp med att städa golv och toalett medan andra vill att vi städar allt så det är klart då de kommer hem från arbetet. Oavsett vilket du önskar gör vår personal sitt yttersta för att du ska bli ännu en av våra nöjda kunder.

Vissa av våra kunder är hemma då vi städar och får en stunds uppskattat sällskap och andra tycker det är skönt att inte vara hemma utan bara komma hem till ett nystädat hem.

Hur fungerar en veckostädning?

När det gäller veckostädning har vi inga abonnemangskrav eller krav på hur ofta det ska städas, du väljer själv om du vill ha städat en gång i veckan eller en gång i månaden. Däremot önskar vi gärna om något kommer emellan att du då avbokar inplanerad städning två dagar innan för att vi ska kunna erbjuda den tiden till någon annan.

Vi har med oss all materiel så du behöver inte tänka på att ha dammsugarpåsar eller rengöringsmedel hemma, såvida du inte vill att vi använder oss av ett specifikt medel som vi inte har i vårt sortiment.

Tveka inte utan ring oss för en kostnadsfri offert eller kontakta oss via formuläret här till höger.